Uw degelijke en betaalbare loodgieterij begint bij mij.

Ervaren en opgeleide loodgieter voor particulieren en bedrijven.

Is uw verwarming of sanitair aan onderhoud toe? Zoekt u een loodgieter voor een nieuwe badkamer? Of wenst u een ervaren dakwerker voor uw nieuwbouw of renovatie? Doe dan een beroep op Savgo Kenny Govaerts.

Sanitair

Als ervaren loodgieter uit Kruibeke kan u me inschakelen voor uw nieuwe badkamer of complete renovatie. Ik werk samen met de hoogstaande leverancier FACQ en garandeer een zorgvuldige afwerking.

Verwarming en gastechniek

Ook voor de plaatsing van verwarmingsketels bent u bij mij aan het ideale adres. Ik werk voornamelijk met het toonaangevende merk Buderus, maar stel ook graag andere kwalitatieve merken voor.

Onderhoud

Voor het onderhoud van uw verwarming of sanitair hanteer ik professionele producten. U kan deze reinigingsmiddelen tevens bij mij aankopen.

Dakwerken

Met meer dan 19 jaar ervaring vormen uw grote en kleine dakwerken in regio Kruibeke geen enkel probleem. Ik plaats en renoveer in geen tijd zowel hellende als platte daken.

Ontstoppingen

U kan me tevens inschakelen voor de ontstopping van uw afvoer, gootsteen, riolering…. Ik ben permanent bereikbaar en behandel uw vraag zo snel mogelijk.

Interesse? Vraag dan meteen om uw vrijblijvende offerte. U ontvangt sowieso binnen de week een gedetailleerd antwoord.