Uw solide dakwerk door een echte vakman.

Als betrouwbare dakdekker voer ik alle dakwerken uit.

Moet uw dak dringend gerenoveerd worden? Zoekt u nog een ervaren dakdekker in de omgeving van Kruibeke? Verwacht u een solide resultaat tegen een budgetvriendelijke prijs? Dan bied ik u een professionele oplossing op maat.

Zowel grote als kleine dakwerken

Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik zowel grote als kleine dakwerken aan. De renovatie van het dak van uw tuinhuis, een solide dak op maat van uw nieuwbouw, de vervanging van enkele dakpannen…alles is mogelijk. Indien nodig, huur ik stellingen en hoogwerkers om de werken veilig uit te voeren.

Uw platte of hellende daken werk ik naar wens af. Ik hou daarbij steeds rekening met uw budget en maak vooraf een transparante offerte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

EPDM van topkwaliteit

Voor platte of licht hellende daken wordt tegenwoordig EPDM aangeraden. Dit materiaal is beter tegen lekkage bestand dan roofing.

Om u duurzame resultaten te garanderen, werk ik met EPDM van hoogstaande kwaliteit (Resitrix). Dit materiaal mag alleen gebruikt worden na het voltooien van een gespecialiseerde opleiding. Dankzij deze scholing en mijn ervaring bent u zeker van schitterende dakwerken regio Kruibeke.

Overtuigd? Contacteer me dan snel voor uw gratis offerte op maat.