Haal het maximum uit uw verwarming.

Vakkundig onderhoud van uw verwarmingsketel of sanitair. 

Werkt uw verwarmingsketel niet meer naar behoren? Krijgt u uw sanitair niet langer proper? Of wenst u een preventief onderhoud van uw kachel? Reken dan op mijn expertise voor een grondige reinigingsbeurt.

Veelzijdige service 

Als ervaren professional zorg ik voor het onderhoud van alle soorten verwarming, zoals kachels, stoven, schouwen, noem maar op. Daarnaast sta ik met plezier in voor de volledige reiniging van uw sanitaire toestellen en kranen.

Met behulp van professionele producten, verzeker ik een duurzaam onderhoud. Uw verwarming zal weer naar behoren werken en schitteren. Ook uw badkamer zal weer als nieuw lijken. Bovendien rekent u steeds op een snelle dienstverlening regio Kruibeke.

Onderhoudsproducten te koop

Wilt u het onderhoud zelf verderzetten? Dat kan! Ik verkoop de onderhoudsproducten tegen gunstige tarieven.

Voor innox en pvc verkoop ik een speciale poetspasta (biomight). Dit middel zorgt in een mum van tijd voor minder kalkaanslag en kan zowel voor kraanwerk als sanitair gebruikt worden. Daarnaast kan u bij mij terecht voor professionele onderhoudsmiddelen voor ontstoppingen, kalkaanslag, urinesteen…Voor elk probleem vindt u bij mij een oplossing.

Interesse? Contacteer dan snel Savgo uit Kruibeke voor uw onderhoud verwarmingsketel! Ik ben actief in heel België.